[vpsFree.cz: community-list] Drobné úpravy na webu spolku

Boris Böckl boris.bockl at gmail.com
Wed Feb 25 10:33:29 CET 2015


Ahoj,
jako menu bych to nedelal, imo by to vypadalo priserne a rozbilo to tu hezkou a jednoduchou grafiku celeho webu. Mozna to spise udelat jako taby (zalozky), mozno je dat i napravo nebo nalevo na vysku.
Jinak dve pripominky k sipkam:1) obrazky sipek jsou v nejake hrozne kompresi a nebo spatne nakreslene.2) je potreba osetrit ty sipky pri zmene rozliseni - napriklad v "mobilni verzi" jsou nekdy az v textu.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Odesláno z iPhone

    _____________________________
From: Petr Krcmar <petr.krcmar at vpsfree.cz>
Sent: středa, února 25, 2015 10:03 AM
Subject: Re: [vpsFree.cz: community-list] Drobné úpravy na webu spolku
To:  <community-list at lists.vpsfree.cz>


Dne 25.2.2015 v 08:13 Silvestr Hašek napsal(a):> ale nemáte někdo nějaký solidní nápad jak provédst ty poslední dva> bodíky?> > * nějak ty slidery líp odlišit, těch šest kuliček je nicneříkajících> * nějak zvýraznit prostředky (teď jsou schované za druhou kuličkou ve> slideru), což je to, co návštěvníka asi zajímá v první chvíliDíky! Já bych ty kuličky zrušil a udělal z nich jednoduché menu. Tak,jak jsi naznačil. Prostředky by to asi chtělo hodit na první slide, abybyly vidět na první pohled.Pak by se asi mohlo vypnout automatické rolování těch slidů, protože pakby tam vlastně bylo menu, ve kterém by bylo možné přepínat. Přijde vámto logické?-- Petr KrčmářvpsFree.cz_______________________________________________Community-list mailing listCommunity-list at lists.vpsfree.czhttp://lists.vpsfree.cz/listinfo/community-list
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.vpsfree.cz/pipermail/community-list/attachments/20150225/1eec2344/attachment-0002.html>


More information about the Community-list mailing list