[vpsFree.cz: community-list] Debian, staré jádro po dist-upgrade

Vaclav Masin vaclav.masin at atlas.cz
Thu Jan 21 14:35:24 CET 2016


OK, děkuji pisatelům výše za vysvětlení. Primárně mi šlo hlavně o úspěšné dotažení toho upgrade distra, to nové jádra samo o sobě nijak nepotřebuji. Takže to budu považovat za uzavřené - díky ještě jednou!



On Thursday 21 of January 2016 13:54:55 Vaclav Masin wrote:


Zdravím,

jal jsem se provést upgrade ze squeeze na wheezy na jednom stroji, co nám běží u VPS Free. Řekl bych, že vše dopadlo OK až na jádro - ať dělám, co dělám, tak se stále "odněkud" natahuje staré jádro 2.6.32. Přitom v /boot vidím jako jediné soubory od toho nového 3.2.0, včetně updatovaného initrd.img.

Něco mi říká, že to bude mít dost možná co do činění s nějakou odlišností v bootování na virt. strojích. Absolutně ale netuším, co s tím - se serverovými VM nemám prakticky žádné zkušenosti. Už jen co mě zaráží, že tam v té instalaci nikde nevidím žádné soubory od grubu... Nevím, jestli to neznačí, že jsem ten stroj při tom upgrade přece jen nějak nerozbil. Reboot nicméně ale přežije...

V administraci stroje jsem koukal, že je možnosti tam přes ten select box dole na stránce updatovat verzi distribuci, což jsem provedl v naději, že to něco třeba spraví, ale nevypadá, že by to mělo nějaký efekt.

Poradil by mi někdo? Díky moc.

Václav Mašín



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.vpsfree.cz/pipermail/community-list/attachments/20160121/8cf57273/attachment-0002.html>


More information about the Community-list mailing list