[vpsFree.cz: community-list] open source virtual hosting system

snajpa at snajpa.net snajpa at snajpa.net
Sun Aug 4 21:14:18 CEST 2013


Ja mam jediny, ze tu pravni dolozku v tvem mailu si nech pro jine prilezitosti, nez komunikaci v ramci vpsFree. Krome hesel a osobnich udaju podle patricnych pravnich predpisu neni a nebude utajovane nic.

--
S pozdravem,
Pavel Snajdr

Sent from your iPad.On 04.08.2013 18:33 Václav Blahout wrote:
Ahoj,
 
Tak po nějaké odmlce prosím o komentáře a zkušenosti k nějakému workflow, které používáte pro správu hostingů – hostuju toho víc, takže něco editovat ručně pro mě nepřipadá v úvahu, na druhou stranu raději VPS takto, než komerční řešení. Zajímá mě, co používáte (protože ispCP Omega už mi zásadně nevyhovuje a bez potenciálu updatu je to mrtvé). Někdo užívající ISPConfig? Nebo má někdo vlastní řešení, které by chtěl dále šířit? Přinejmenším by mi hodně pomohl update PHP 5.3 na ispCP, což se mi doposud nepodařilo ..
 
Díky.
 
 
S přáním pěkného dne a pozdravem,
 
Václav Blahout
------------------------------
freelance webdesigner
------------------------------
[e] vaclav at blahout.com
[t] +420 602 618 220
[tw] @blahout
[w] www.blahout.com
------------------------------
Právní doložka
------------------------------
Tento e-mail a všechny připojené soubory jsou důvěrné a mohou být chráněny zákonem. Tento e-mail je určen pouze uvedenému příjemci a dalším osobám, které jsou jmenovitě uvedeny jako příjemci. Jestliže nejste oprávněný příjemce, pak jakákoliv forma zveřejněni, reprodukce, kopírování, distribuce nebo šíření je přísně zakázáno. Pokud jste obdržel tento e-mail omylem, oznamte to, prosíme, neprodleně jeho odesílateli a pak jej vymažte. Václav Blahout, f.o. neručí za bezchybný a úplný přenos zasílaných informací, ani za zpoždění nebo přerušení přenosu a ani za škody způsobené použitím nebo důvěrou v tyto informace.
 

-- 
Tato zprava byla prohledana na vyskyt viru 
a nebezpecneho obsahu antivirovym systemem MailScanner a 
zda se byt cista. 



More information about the Community-list mailing list